Eltűnt Gyerekek nyomába - Missing children

Olyan oldal, ahol eltűnt gyerekeket mutat be, hátha lesz olyan valaki, aki rátalál. this is the page where you present missing children.

benkoanna_zsanett.jfif

BENKŐ ANNA ZSANETT.

Azért közlöm ezt a fiatal lányt, mert megérdemli, hogy irjanak róla, híába elhúnyt, mert a saját rokona bántotta.


-----
"Eltűnt 2007 május 16-án, Keszthelyrõl. A 18 éves lányom reggel iskolába indult, azonban oda már nem érkezett meg. Utoljára egy ismeretlen kocsiba látták beszállni. Feltételezhető, hogy valahol külföldön tartózkodik!

Személyleírása: 156 cm magas, vállig érõ barna hajú, vékony testalkatú, barna szemű.

2018.06.14. Sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy a 2007-ben eltűnt Benkő Anna Zsanett földi maradványai 2018.június 14-én kerültek elő. A kislány még eltűnésekor elhunyt, gyilkosság áldozata lett.
Részvétünk a családnak! Gyilkosa kapjon nevelő hatású büntetést! Ennyi ideig hallgatni egy gyilkosságról súlyosbító körülmény.
-----

11 év után ta­lál­ták meg az el­tűnt­ként szá­mon tar­tott 17 éves Benkő Anna Zsa­nett (képünk jobb oldalán) holt­tes­tét. Ki­de­rült, saját nagy­bátyja, B. János (képünk bal oldalán) foj­totta meg egy zsi­neg­gel a nagy­mama há­zá­ban, majd le­vitte a pin­cébe, el­ásta 40 centi mélyre, rá­hú­zott egy desz­kát és egy szek­rényt, majd la­pí­tott éve­kig. A Ri­post-nak meg­szó­lal­tak a kis­lány ro­ko­nai a sok­koló eset­ről...

Borzasztó, évekig titkolt gyilkosságra derült fény Zala megyében. Az alig 1200 fős faluban napok óta üresek az utcák. Az amúgy mindig zajos helyi kocsmában az élet kihalt, mindenki bezárkózott a saját otthonába. Egy helybéli asszony, Kocsis Józsefné ajtót nyitott a Ripostnak.

- Az egész falu erről az ügyről beszél. Úgy tudom, hogy János iszogatott a barátaival, és a kocsmában ittasan szó szerint eldicsekedett azzal, hogy megölte Annát. Amikor arról beszéltek, hogy ki meddig tud titkot tartani, ő kikotyogta a többinek, hogy: "az semmi! Én 11 évig tartottam titokban, hogy megöltem Annát!" – meséli a döbbent asszony.

- Azt is beszélik, hogy megerőszakolta az unokahúgát... Úgy tudom, a család a kislány eltűnése után is árulta a házukat, de most el is döntötték: elmennek és soha többet nem jönnek vissza. Belegondolni a szörnyű, hogy ha az én pincémben találták volna meg az unokámat, abba belehalnék - mondta Kocsis Józsefné.

A lapnak megszólalt az áldozat nagymamája, akinek a pincéjében találták meg a holttestet. Az ő drámája kétszeres: a saját fia ölte meg a másik fia lányát, a szeretett unokáját...

- Soha többé nem megyek le abba a pincébe - mondta.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 135
Tegnapi: 18
Heti: 153
Havi: 777
Össz.: 140 567

Látogatottság növelés
Oldal: BENKŐ ANNA ZSANETT
Eltűnt Gyerekek nyomába - Missing children - © 2008 - 2024 - missingchildren.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »