Eltűnt Gyerekek nyomába - Missing children

Olyan oldal, ahol eltűnt gyerekeket mutat be, hátha lesz olyan valaki, aki rátalál. this is the page where you present missing children.

toth.istvan.jpgFigyelem!

Egy édesanya kérésére újranyitok egy 13 évvel ezelőtti eltünési aktát mely lezáratlan maradt. Komlósi Marianna fia a Szerencs-Ondi lakosú Tóth István 2004 December 10-én barátnőjével és bátyjával egy Sárospataki discoba indultak szórakozni, megbeszélték hogy ha szétválnának akkor reggel 5:30 és 6 óra közt találkoznak a parkolóban. Az éjszaka során István barátnője hamarabb távozott a dis
coból, a két tesvér viszont még ott maradt de idővel különváltak. Reggel azonban István bátyja hiába ment a megbeszélt találkozóhelyre testvére autója már nem volt ott a parkolóban. És mivel senki nem tudott semmit így az idősebb testvér barátait kérte meg hogy vigyék őt haza. El is indultak, útközben azonban Bodrogszeginél meglátták István autóját a szemközti sávban állva, az eleje összetörve és a szélvédője egy helyen mintha baseball ütővel lett volna betörve. Az autóban benne volt a kulcs, az ülésén pedig hanyagul bedobva ott voltak István iratai, a kesztyűtartóban megtalálták kikapcsolva a mobilját és kb 30 ft készpént, a hátsó ülésen két kis pizza volt, amit valószinű az öccseinek szánhatott, ő maga azonban nyom nélkül eltűnt.

Mivel testvére sehol nem találta öccsét igy értesitette szüleiket és időközben a rendőrség is a helyszínre érkezett, igy már együttesen igyekeztek megtalálni a fiút. Ekkor azonban a rendőrségi rádió forgalmazásában hallani lehetett hogy a mentők segitséget kérnek a rendőrségtől miszerint bejelentést kaptak egy szemtanutól aki látott beugrani valakit a Tiszába a 15 km-rel arább lévő Tokaji hídról. Később ennek a szemtanúnak az édesanyja megmutatta fia fényképét és ő íirva közölte az anyával hogy szerinte Istvánt látta beugrani a vízbe. Mindez a mai napig felfoghatatlan és érthetetlen az anya számára, hiszen Istvánnak semmi ismert oka nem volt arra hogy ilyesmit tegyen. A speciális kutató mentők több napon át keresték a testét de azt nem sikerült megtalálniuk. Igy édesanyja soha nem adja fel a reményt hogy fia esetleg életben lehet még valahol. Ugyanakkor ennyi év elteltével szeretne végre választ kapni arra mi történhetett fiával azon az éjszakán. Mivel ő úgy gondolja valaki vagy valakik pontosan tudják mi történt fiával de 13 éve hordozzák magukban a titkot.

Talán ennyi év elteltével végre kiderül az igazság, mert egy 19 éves boldog fiú nem lessz csak úgy öngyilkos, főleg nem ilyen furcsa módon. Tóth István akkor 180 cm magas, vékony testalkatú, szemüveges volt, szőkésbarna rövid hajú, és zöld szemű. Eltünésekor fehér nike cipőt, fehér nadrágot, piros inget, kötött pulóvert és egy sötétkét cipzáros mellényt viselt hátán Energy felirattal. Autója egy régebbi tipusú piros Wolskvagen Golf volt. Kérjük aki esetleg emlékszik még erre a 13 évvel ezelőtti esetre, vagy információja van István eltünésének körölményeivel kapcsolatban és segitene az édesanyának az hívja Komlósi Mariannát a 06 706534720-as telefonszámon. Vagy még hívhatja a rendőrséget is a 112-es segélyhívón is, mivel Tóth István mind a mai napig szerepel a rendőrség körözési listáján.
forrás: eltűnt személyek keresése

Blikk:
A hónap elején volt 13 éve annak, hogy eltűnt Tóth István. Az akkor 19 éves fiatalember egy buliból indult el hajnalban, de már nem érkezett haza. A kocsiját megtalálták, egy szemtanú pedig azt állítja: látta Istvánt, amint a Tiszába zuhan. A fiú édesanyja azonban még mindig reménykedik abban, hogy életben van, s egy nap újra láthatja.

– A barátnőjével és a testvérével indult szórakozni Sárospatakra. Megbeszélték, hogyha szétválnának, reggel hatkor találkoznak a megbeszélt helyen. A barátnője végül hamarabb lelépett, a testvére pedig hiába várt Istvánra – emlékezett vissza a Borsnak Komlósi Marianna.


2004. december 10-én veszett nyoma Istvánnak
A testvért végül az egyik barátja vitte haza, s útközben, a szemközti sávban meglátták István kocsiját Bodrogszeginél. Az eleje és a szélvédője össze volt törve. A slusszkulcsot, az iratait és a telefonját is megtalálták, de Istvánt mintha a föld nyelte volna el.

– Mire a helyszínre értünk, már a rendőrök is ott voltak. Ekkor a rádiójukból meghallottam, hogy a mentők a segítségüket kérik, mert egy férfit láttak beleugrani a Tiszába a 15 kilométerrel arrébb lévő tokaji hídról. Később a szemtanúnak megmutattam a fiam képét, és sírva közölte: ő lehetett az – mondta könnyek között az édesanya.

Édesanyja csaknem másfél évtizeddel később sem adja fel a reményt
A speciális kutatómentők napokig keresték a fiú holttestét – mindhiába. A rendőrség honlapján a mai napig eltűntként szerepel.

– Semmi oka nem volt rá, hogy véget vessen az életének, sosem fogom feladni a reményt! Ennyi év elteltével szeretném tudni, hogy mi történt vele valójában azon az éjszakán. Remélem, végre kiderül az igazság, mert egy 19 éves, boldog fiú nem lesz csak úgy öngyilkos, főleg nem ilyen furcsa módon – szögezte le a Marianna.
forrás: blikk

Kérjük, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik,hívja a rendőrséget:
a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait.
Ingyenesen hívható a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld száma.

vagy hívja a következő számot:

Komlósi Marianna 06 70 653 4720

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 143
Tegnapi: 18
Heti: 161
Havi: 785
Össz.: 140 575

Látogatottság növelés
Oldal: TÓTH ISTVÁN
Eltűnt Gyerekek nyomába - Missing children - © 2008 - 2024 - missingchildren.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »