Eltűnt Gyerekek nyomába - Missing children

Olyan oldal, ahol eltűnt gyerekeket mutat be, hátha lesz olyan valaki, aki rátalál. this is the page where you present missing children.

unnamed-balazs_csongor.jpg


Balázs Csongor Péter

Több mint három hete tűnt el Kiskőrösről Balázs Csongor – Hétfőn Kalocsán járhatott, aki látta, jelentkezzen!
Illés György Cinó | 2020. 02. 05., 19:00
Balázs Csongor közel egy hónapja tűnt el Kiskőrösről. Egy ismeretlen, magát meg nem nevező telefonáló szerint hétfőn cellainformációk alapján Kalocsán, a Szent István király úton mérték be a telefonját. Ebből a minden szalmaszálba kapaszkodó családja arra következtetett, hogy itt járhatott – reméljük, a telefonja tényleg nála van –, de amikor odaértek, sem a fiút, sem a telefont nem találták meg.

Nem tudhatjuk, hogy az ismeretlen telefonáló hogyan, honnan szerezte értesülését, így az is lehetséges, hogy az információ nem valós. De a szülők nem mérlegelnek, ha a leghalványabb remény látszik, hogy fiuk előkerülhet, nyomába erednek. Most is azonnal a mondott helyszínre sietett egyikük, ott kérdezősködött, többek közt a Pilvax Hotelben is, amelynek közeléből vették állítólag legutóbb a telefonja jelét, de sajnos ott nem ismerték föl a fénykép alapján.

Viszont a városban mások esetleg láthatták, vagy kapcsolatba léphettek a fiatalemberrel, ezért a fiú szülei azt kérik, hogy

AKI LÁTTA A KÉPEN LÁTHATÓ, 20 ÉVES, KÖZÉPMAGAS, VÉKONY TESTALKATÚ, BARNA HAJÚ, BARNA SZEMŰ FIATALT, AZ JELENTKEZZEN A 06-30/232 8335-ÖS, VAGY A +36-70/520-2110-ES TELEFOSZÁMON!

A fiatal eltűnésekor sötétkék farmernadrágot, félcipőt, terepszínű ujjú fekete kabátot és zöld, mintás sálat viselt.

Balázs Csongor január 11-én, szombaton távozott otthonából ismeretlen helyre, nem sokkal később még telefonált barátnőjének, de az óta nem adott életjelt magáról.Édesanyja elmondása szerint boltba indult, anyja élettársától előtte megkérdezte, hogy hozzon-e valamit, majd elment, azt mondta, hogy sétálni. Nem sokkal távozása után vették észre, hogy a gyógyszere nincs a szekrényben, ahol tartani szokta, és barátnőjét föl is hívta, hogy elbúcsúzzon tőle.

Távozása után valóban elment a boltba – édesanyja, aki már korábban is a médiához fordult a fiú eltűnése miatt, megszerezte, majd a közösségi médiás oldalán megosztotta azokat a felvételeket, amelyeket a bolt kamerája rögzített:Megkérdeztük az édesanyát, hogy mi állhat a fiú eltűnésének hátterében, amire azt válaszolta: úgy gondolja, hogy fia

„VALÓSZÍNŰLEG PSZICHÉSEN ÖSSZEZUHANT, TELJESEN KI VOLT MERÜLVE.”

A fiatalember depressziós tüneteket mutatott, életkedvét elvesztette, és a barátnőjének hagyott hangüzeneten azt mondta, hogy beveszi a gyógyszereit és iszik rá – emiatt édesanyja a legrosszabbtól tartott.
A történtek után előbb ismerősök és barátok minden elképzelhető helyen megpróbálták elérni – sajnos hasztalan –, majd

A SZEKSZÁRDI ÉS MISKOLCI KÜLÖNLEGES EGYSÉGEK IS KERESTÉK, TÖBBEK KÖZT HALOTTKERESŐ KUTYÁKKAL, DE – MONDHATNI, SZERENCSÉRE – ŐK SEM JÁRTAK SIKERREL.

Ezért a családban tovább él a remény, hogy épségben megtalálhatják még Csongort, amihez ezúton kérik olvasóink segítségét, az édesanya pedig portálunk hasábjain keresztül üzent is fiának:

Nagyon szeretünk!
Ne félj hazajönni!
Mindnyájan nagyon várunk!"
AKI LÁTTA A FIATALEMBERT, VAGY TUDOMÁSA VAN HOLLÉTÉRŐL, AZ JELENTKEZZEN A FENTI TELEFONSZÁOK VALAMELYIKÉN!

Pap Miklós

Még mindig nem találjuk a CSONGORT sajnos!
Szeretnénk megköszönni azoknak a kedves kiskőrösi RENDŐRÖKNEK MEG ISMERŐSÖKNEK akik az éjszaka és ma segítettek a keresésben!

Aranka Balázs:-

SZIASZTOK A SEGÍTSÉGETEKET KÉREM!!ELTÜNT A FIAM BALÁZS CSONGOR!!????????????KISKŐRÖSRŐL ESTE 19,30-KOR HA VALAKI LÁTJA VAGY TUD ROLLA VALAMIT KÉREM JELEZZE EZEN A TELEFON SZÁMOKON: 06302328335 06209185287. VAGY A RENDŐRSÉGET ÉRTESITSE!!MEGOSZTÁSOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!

A 19 éves fiú 2020.01,11-én este 19:30 magasságában elhagyta Kiskőrösi otthonát azzal hogy sétálni indul de a sétából azóta sem tért haza.
Csongor pszichésen zavart, lelkileg instabil, most engedték ki a Szegedi pszichiátriáról ahol két hónapig volt bent. Eltűnésekor magával vihetett egy doboz frontint, állapota emiatt közvetlen életveszélybe is kerülhet és az öngyilkosságot sem lehet kizárni. Információk szerint utoljára egy lánnyal beszélt akivel a pszichiátrián ismerkedett meg, neki azt mondta valami erdőben egy fánál ül és még az éjszakai égboltot emlegette de beszédje zavart volt. Telefonján már nem elérhető. Családja és a rendőrök azonnal keresni kezdték de a keresés ezidáig nem vezetett eredményre.
Csongor 175 cm magas 70 kg, eltűnésekor sportcipőt , sötét farmert, sötét dzsekit, és színes kockás sálat viselt, nála van egy nagy fülhallgató. Egyik csuklóján tetoválás, fülében fülbevaló.
forrás: E.SZ.K.

Személyes adatok
Név: BALÁZS CSONGOR PÉTER
Születési családi és utónév: BALÁZS CSONGOR PÉTER
Nem: Férfi
Születési hely: SZEGED
Születési dátum: 2000-04-20
Állampolgárság: MAGYAR
Születési ország: MAGYARORSZÁG
Körözési információk
Eltűnés dátuma: 2020-01-11
Körözést elrendelő szerv: KISKŐRÖS RK
Körözést elrendelő szerv értesítési címe, telefonszáma, egyéb elérhetősége:
Cím: 6200 KISKŐRÖS, KOSSUTH L. U. 24. SZÁM
Tel: 78/501-400
E-mail: KIR.KISKOROSRK.DL@BACS.POLICE.HU
Fax: 78/501-400
Körözés elrendelés határozat száma, iktatószáma: 03040-157/5/2020.KÖR.
Körözést elrendelő szervnél kapcsolattartó elérhetősége: KISKŐRÖSI RENDŐRKAPITÁNYSÁG SZIP
Körözési eljárást lefolytató szerv: KISKŐRÖS RK
Körözési eljárást lefolytató értesítési címe, telefonszáma, egyéb elérhetősége:
Cím: 6200 KISKŐRÖS, KOSSUTH L. U. 24. SZÁM
Tel: 78/501-400
E-mail: KIR.KISKOROSRK.DL@BACS.POLICE.HU
Fax: 78/501-400
Körözési eljárás határozat száma, eljárás iktatószáma: 03040-157/5/2020.KÖR.
Körözési eljárást lefolytató szerv kapcsolattartó elérhetősége: KISKŐRÖSI RENDŐRKAPITÁNYSÁG SZIP
Körözési eljárást lefolytató szerv e-mail címe: KIR.KISKOROSRK.DL@BACS.POLICE.HU
forrás: police.hu

http://www.police.hu/hu/koral/eltunt-szemelyek/261731

Kérjük, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval
rendelkezik,hívja a rendőrséget:
a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát.

VAGY HÍVJA A KÖVETKEZŐ SZÁMOK VALAMELYIKÉT:

06 30 232 8335 vagy 06 20 918 5287

HOLTAN KERŰLT ELŐ.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 117
Tegnapi: 18
Heti: 135
Havi: 759
Össz.: 140 549

Látogatottság növelés
Oldal: BALÁZS CSONGOR PÉTER
Eltűnt Gyerekek nyomába - Missing children - © 2008 - 2024 - missingchildren.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »