Eltűnt Gyerekek nyomába - Missing children

Olyan oldal, ahol eltűnt gyerekeket mutat be, hátha lesz olyan valaki, aki rátalál. this is the page where you present missing children.

ackermann_david_700x525-1-500x550.jpg

Dávid személyes adatai: 170 cm magas / kék szemű / vékony, magas / tanuló / Budapesten született, 1991. május. 26-án
Dávid utolsó viselt ruházata: barna-khaki színű kockás farmer nadrág, oldal zsebekkel / fehér póló, fekete mintával: az elején fejhallgató és piros felirat / kapucnis, szürke-fekete, apró kockás pulóver / körülbelül khaki színű baseball sapka / fehér-zöld-fekete színű, NIKE márkájú edző cipő

Ackermann Dávid, vecsési fiú, 18 évesen, 2009. szeptember 11-én, a "barátnőjével" és a "barátnő" néhány barátjával a Margit-szigeten egy mólón beszélgettek, ahonnan a társaság pénteken, feltehetően 19 óra 30 perc körüli időben elindult, de Dávid lemaradozott. Hogy lemaradását mikor vették észre azt nem tudni, az ez irányú információk zavarosak, mert a társaságból mindenki mást mond. Ami biztos az az, hogy Dávidnak valahol a móló és a Margit-szigeten lévő futó úthoz felvezető lépcső között veszett nyoma. Ettől kezdve Dávid mobiltelefonja nem kapcsolható és azóta Dávid sem került elő. A szülei a rendőrségen is bejelentették, hogy Dávid nem jött haza, és azóta a rendőrség körözi őt, mint eltűnt személyt. Ahová Dávid menni szokott, az Margit-sziget, Nyugati-Pályaudvar, a Westend City Center környéke, és esetleg Blaha Lujza tér. De ezen kívül bárhol lehet. Barátaival, osztálytársaival folyamatosan tartják Dávid szülei a kapcsolatot, de senki nem tud a fiúról semmit. Másnap 8 óra 10 perckor, a Margit-szigeti rendőr körzeti megbízott megtalálta Dávid pénztárcáját, az irodájának épülete előtti padon, szárazon és sértetlenül, benne Dávid irataival:

Telefonját széthullott állapotban egy hajléktalan találta meg a mólótól körülbelül 50 méterre, a Margit híddal ellenkező irányban lévő levő lépcső aljának közelében, amit továbbadott egy másik hajléktalannak, akivel tudtunk is beszélni. A hajléktalan 5 napig használta a telefont, vett hozzá elő-hátlapot, SIM kártyát. Utána elmondása szerint ellopták tőle a telefont. A történet részletesen honlapunk az "Az eltűnés története" és a "Képek a helyszínről" című menüjében!

Értesítendő: az alábbi elérhetőségek bármelyike:
Hangya Gábor magánnyomozó: Telefon: (+36) 70 / 555 - 7214 Honlap: http://magan-detektiv.hu/ 
Ackermann József: Telefon: (+36) 20 / 249 -7161 E-mail: aksimann@freemail.hu 
Ackermann Józsefné: Telefon: (+36) 20 / 240 - 2225 E-mail: ackermannejoli@gmail.com 
Ackermann Gergely: Telefon: (+36) 20 / 360 - 3407

Aki Ackermann Dávid személyleírása alapján fontos információval rendelkezik, ami elvezet Dávidhoz, vagy tud a hollétéről és ezeket elmondja nekünk:

1.000.000 Ft jutalomban részesül,
amit egy névtelenséget kérő adakozó ajánlott fel.

forrás: http://ackermann-family.hu/?file=kop1.php

Segítséget előre is köszöni: az Ackermann család

Köszönjük! Az Eltűnt Emberekért-Megoszthatod és a hozzátartozók nevében is!
OLDALUNK: https://www.facebook.com/eltuntemberekert/
Csoportunk: www.facebook.com/groups/eltuntmegoszthatod

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 138
Tegnapi: 18
Heti: 156
Havi: 780
Össz.: 140 570

Látogatottság növelés
Oldal: ACKERMANN DÁVID
Eltűnt Gyerekek nyomába - Missing children - © 2008 - 2024 - missingchildren.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »